Online Parkursus

Et online kursus for par, som vil udvikle eller vedligeholde et godt parforhold.

   Se teaser

Oversigt over kurset


  Modul 2: Kærlighedssprog og gyldne øjeblikke
Tilgængelig i dage
dage Efter du har tilmeldt dig

Start nu!



Din instruktør


Frej Prahl
Frej Prahl

Om mig -

Jeg er autoriseret psykolog og certificeret underviser i PREP (Prevention and Relationship Enhancement Program) og har igennem en årrække undervist par såvel som fagfolk. PREP er udviklet af psykologiprofessor Howard Markman og kollegaer på det amerikanske Denver University og baseret på næsten 30 års forskning i, hvad der skaber bedre relationer i parforhold. Studier har vist, at par, der lærer at anvende principperne bag PREP, har større sandsynlighed for at blive sammen. Opfølgninger har vist, at par, der har deltaget i PREP, oplever færre problemer og har mere positiv interaktion og kommunikation med hinanden.

VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd (tidligere SFI) har konkluderet i 2014, at PREP er det bedst dokumenterede interventionsprogram til forebyggelse af samlivsbrud:

PREP er den mest veldokumenterede intervention. Det er her, der er flest og mest velgennemførte studier – også studier, der er lavet uafhængig af dem, der ’opfandt’ PREP-programmet.

Flere internationale studier viser, at det har haft en gavnlig effekt for de par, der deltog – par, der havde vidt forskellige baggrunde og problemer”.


Læs mere om mig og mine andre ydelser her: frejprahl.dk

Mine terapeutiske interesserer og kompetencer dækker individuel terapi, parterapi og familieterapi. Indenfor det parterapeutiske område er jeg specialiseret i og har haft meget glæde af emotionsfokuseret parterapi (EFT), hvor jeg er efteruddannet ved autoriseret psykolog, EFT-supervisor og grundlægger af Dansk Center for Emotionsfokuseret Parterapi Jette Simon.

Derudover modtager jeg løbende efteruddannelse af sexologisk og parforholdsrelateret karakter.

Jeg er forfatter til bogen "TÆNDT. Sex i parforholdet. Fra pligt til lyst." På Dansk Psykologisk Forlag og bogen "ARGH! Den sunde vrede i familielivet" På Kristeligt Dagblads Forlag.


Køb bogen her: https://www.saxo.com/dk/taendt_frej-prahl_haeftet_...

Afslutningsvist er jeg forfatter til en lang række artikler i fag- såvel som populærlitteratur og har medvirket i en række radio- og tv-programmer som ekspert. Seneste "Fede Forhold" på DR2: https://www.dr.dk/tv/se/fede-forhold/fede-forhold-...

Se mere på min hjemmeside: www.frejprahl.dk



Køb bogen her: https://www.arnoldbusck.dk/boeger/paedagogik-boern...

Eller lyt til podcasten "parterapi", hvor jeg har par i terapi her: https://www.alt.dk/artikler/parterapi-podcast-med-...