Online Parkursus

Et online kursus for par, som vil udvikle eller vedligeholde et godt parforhold.

   Se teaser   Køb kurset
 

INDTAST KODEN "JUL" OG FÅ

25 % RABAT

INDTIL D. 1 JANUAR

EFTER KØB ER KURSET DIT PÅ UBESTEMT TID

Kurset fik os til at opdage sider af hinanden, vi ikke før havde forstået, selv efter 12 års forhold.

Det er opbygget, så man kommer rundt om sine mønstre på en struktureret måde, der skaber forståelse for hinanden og hvorfor vi gør, som vi gør. Det fik os til at diskutere vores udfordringer på en ny måde, og vi fik dem belyst fra helt nye vinkler. Vi fik vendt nogle af de konflikter vi altid ender i, og aftalt hvordan vi kan prøve at hjælpe hinanden bedre igennem dem i fremtiden.

Desuden har det fået os til virkeligt, at sætte pris på det vi har, og vi har genfundet nogle af de sider, vi i sin tid blev forelskede i, men som med tiden er druknet i logistik og hverdagskonflikter.

Kurset er nemt at overskue og øvelserne hjalp os til at mærke hvordan metoderne virker. Det er fedt at det er online, så man kan gå til og fra som det passer. Det betyder også, at man kan give sig selv tid til at tænke over indholdet og fortsætte de gode snakke i dagene efter. Det hele er helt nede på jorden og føles som noget alle kan få gavn af.

- Marie og Søren

 

Med kurset havde vi en rigtig god tid sammen, hvor der både var plads til at dykke ned i ”gamle” minder og til at snakke om vores fælles fremtid. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse, som gav os en følelse af at være tættere efter at have lavet øvelserne sammen.

Øvelserne og gav anledning til nogle gode samtaler, som vi formentlig ikke ellers ville have haft på egen hånd. Som et par der for tiden er et god sted, var det stadig meningsfuldt at tage kurset, der styrkede os i det gode, som vi har sammen. Det gav på en måde vores oplevelser og tanker om vores forhold nogle nye ord.

Vi oplevede, at det var vigtigt, at sætte god tid af til kurset. Vi gik til og fra øvelserne over længere tid, og det var en god måde for os at gøre det på.

Det online format fungerer helt udmærket for os – også bedre end vi først havde forestillet os. Øvelserne er meget fine og nemme at gå til, og vi følte os godt guidede igennem de forskellige emner."

- Anders og Frederikke


Oversigt over kurset


  Modul 2: Kærlighedssprog og gyldne øjeblikke
Tilgængelig i dage
dage Efter du har tilmeldt dig

Kursusopbygning

Hvert modul tager et par timer at gennemføre og jeg vil anbefale, at I har ro omkring jer, når I gør det. Ungerne må meget gerne være lagt i seng, så I ikke bliver forstyrret undervejs.


100 % Tilfredshedsgaranti

Er I utilfredse med kurset vil jeg meget gerne have en udførlig mail med jeres indvendinger, hvorefter I naturligvis vil få refunderet beløbet.

Din instruktør


Frej Prahl
Frej Prahl

Om mig -

Jeg er autoriseret psykolog og certificeret underviser i PREP (Prevention and Relationship Enhancement Program) og har igennem en årrække undervist par såvel som fagfolk. PREP er udviklet af psykologiprofessor Howard Markman og kollegaer på det amerikanske Denver University og baseret på næsten 30 års forskning i, hvad der skaber bedre relationer i parforhold. Studier har vist, at par, der lærer at anvende principperne bag PREP, har større sandsynlighed for at blive sammen. Opfølgninger har vist, at par, der har deltaget i PREP, oplever færre problemer og har mere positiv interaktion og kommunikation med hinanden.

VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd (tidligere SFI) har konkluderet i 2014, at PREP er det bedst dokumenterede interventionsprogram til forebyggelse af samlivsbrud:

PREP er den mest veldokumenterede intervention. Det er her, der er flest og mest velgennemførte studier – også studier, der er lavet uafhængig af dem, der ’opfandt’ PREP-programmet.

Flere internationale studier viser, at det har haft en gavnlig effekt for de par, der deltog – par, der havde vidt forskellige baggrunde og problemer”.


Læs mere om mig og mine andre ydelser her: frejprahl.dk

Mine terapeutiske interesserer og kompetencer dækker individuel terapi, parterapi og familieterapi. Indenfor det parterapeutiske område er jeg specialiseret i og har haft meget glæde af emotionsfokuseret parterapi (EFT), hvor jeg er efteruddannet ved autoriseret psykolog, EFT-supervisor og grundlægger af Dansk Center for Emotionsfokuseret Parterapi Jette Simon.

Derudover modtager jeg løbende efteruddannelse af sexologisk og parforholdsrelateret karakter.

Jeg er forfatter til bogen "TÆNDT. Sex i parforholdet. Fra pligt til lyst." På Dansk Psykologisk Forlag og bogen "ARGH! Den sunde vrede i familielivet" På Kristeligt Dagblads Forlag.


Køb bogen her: https://www.saxo.com/dk/taendt_frej-prahl_haeftet_...

Afslutningsvist er jeg forfatter til en lang række artikler i fag- såvel som populærlitteratur og har medvirket i en række radio- og tv-programmer som ekspert. Seneste "Fede Forhold" på DR2: https://www.dr.dk/tv/se/fede-forhold/fede-forhold-...

Se mere på min hjemmeside: www.frejprahl.dkKøb bogen her: https://www.arnoldbusck.dk/boeger/paedagogik-boern...

Eller lyt til podcasten "parterapi", hvor jeg har par i terapi her: https://www.alt.dk/artikler/parterapi-podcast-med-...


Start nu!Skab de bedste rammer

Det er vigtigt, at I skaber de bedste mulige rammer for jer rundt om kurset. I skal helst ikke blive forstyrrede, når I laver øvelserne. Kurset kan med fordel tages en weekend, men børnefri aftener kan også gå an.


Hvad får I ud af kurset?

 • Mere glæde i og mening med jeres parforhold.
 • En øget forståelse for jer selv og hinanden.
 • Konkrete redskaber til at komme ud af fastlåste problematikker.
 • Adgang til kurset, videoer og lydfiler på ubestemt tid, så snart modulerne er blevet frigivet.

Kan jeg tage kurset alene?

 • Ja, det vil give dig nye perspektiver på dit parforhold og din partner. Men jeg vil anbefale, at I gør det sammen.

Er kurset for mig?

Kurset er for dig, hvis du kan svare ja til ét eller flere af nedenstående udsagn:

 • Jeg savner at mærke mere lyst til sex. Jeg er træt af at afvise min partner.
 • Jeg savner, at min partner begærer mig mere.
 • Jeg længes efter, at min partner bliver endnu bedre til at forstå mig.
 • Jeg længes efter, at blive endnu bedre til at forstå min partner.
 • Jeg længes efter, at vi kan være mere sårbare sammen.
 • Jeg har det egentlig meget godt, og jeg ønsker virkelig at vedligeholde vores gode parforhold.
 • Jeg ønsker at få nogle gode oplevelser med min partner og opdage det fulde potentiale af vores parforhold.

Hvordan er kvaliteten af materialet?

 • Alle videoer er optaget i højest mulige kvalitet ligesom lydfilerne er optaget i et professionelt lydstudie. Derudover er tematikkerne og øvelserne i materialet nøje udvalgt og konstrueret på baggrund af psykologisk forskning og teori.

Er jeg anonym?

 • Du er fuldstændig anonym. Jeg vil få adgang til dit navn såfremt du bruger dit eget, og jeg har selvfølgelig tavshedspligt.

100 % Tilfredshedsgaranti

 • Er du utilfreds efter du har gennemført hele kurset, lavet øvelserne m.v. må du meget gerne sende en mail til mig på [email protected], hvori du beskriver din utilfredshed. I så tilfælde vil jeg meget gerne give dig pengene retur.

Billedresultat for Center for familieudvikling

Ønsker du face-to-face undervisning kan jeg på det kraftigste anbefale Center For Familieudviklings undervisere. Se mere her www.prep.dk